Pse tek Universi?

Universi
Të tjerët
  Më të vjetrit në treg   Përvoje e kufizuar
  Cilësia në mësimdhënie prioritet   Fitimi prioritet
  Fokus tek studenti   Fokus tek biznesi
  Program sipas grupmoshës   Program i padiferencuar
  Orare fleksible gjatë gjithë vitit   Orare të kufizuara shpeshherë të papërshtatshme
  Gamë e gjerë shërbimesh   Shërbime të kufizuara dhe të paplota
  Raport fantastik cilësi - çmim   Çmime shumë të larta që nuk justifikojnë cilësinë ose çmime shumë të ulta më cilësi të dobët

Kerkese per Regjistrim ne Kurse

Shkolla verore në Europë (UK)

Kjo është një nga përvojat me mbresëlënëse që nxënësit tanë shijojnë që prej vitit 2000 kur ne e ofruam këtë program për herë të parë. Nxënësit nga mosha (9-18 vjet) kalojnë 2 javë të mrekullueshme në Angli ku jo vetëm përvetësojnë më mirë idiomat e gjuhës angleze por edhe krijojnë miqësi me bashkëmoshatare nga e gjithë bota. Programi i pasur gërsheton elementet kulturor (vizitat në muze dhe qytetet te tjera si Londër etj) me elementet social (lojra që nxisin ndërveprimin si dhe ngrënia dhe fjetja në ambiente të perbashkëta shkollore).