Kush jemi ne?

Universi është qendra më e madhe dhe më e vjetër e gjuhëve të huaja në Shqipëri. Cilësia e lartë në mësimdhënie kombinuar me çmimet më të mira në treg kanë qenë parimi që na ka udhëhequr në këto 20 vite sukses. Sot krenohemi për trajnimin e plot 30 mijë studentëve që kanë mësuar tek ne që nga viti 1995, duke mbuluar grupmosha të ndryshme nga 5 deri në 60 vjec.

Mësimdhënia është në rradhë të parë cilësi e më pas biznes! Mësuesit e perzgjedhur prej nesh i nënshtrohen rregullisht trajnimeve ndërkombëtare si dhe vlerësimit periodik nga vetë studentët e qendrës. Studentët janë epiqendra e vëmendjes sonë! Pershtatemi për çdo moshë, nivel dhe orar sipas nevojave të tyre.

Qendra u themelua në vitin 1995 nga Znj. Semiha Molla dhe Znj. Ludmilla Stefani dy profesioniste dhe autore tekstesh te gjuhës angleze. Filloi vetëm si qendër e mësimit të gjuhës angleze por tashmë udhëheq në treg me një gamë të gjerë shërbimesh si:

- Mësimi i gjuhëve të tjera (Gjermanisht, Italisht, Frengjisht, Spanjisht, Turqisht, Greqisht, Shqip, Danisht, Norvegjisht, Suedisht, Rusisht, Gjuhën Kineze etj).

- Kurse përgatitore për të gjitha provimet kryesore ndërkombëtare (TOEFL, IELTS, SAT, KET, FCE, TOEIC, PET, CAE, CPE, TEFL, GRE, GMAT, TEST DAF, CELI, DELE, etj.)

- Anglishte profesionale (Business English, English for Finance and Banking, Legal English, English for Medicine and Nursery, English for Engineering, etj)

- Studime në universitetet më të mira në SHBA, UK dhe Kanada.

- Shkolla verore në UK

- Shqip për të huajt dhe fëmijët e ish-emigrantëve.

- Përgatitje për provimet e maturës shtetërore.

Për një paraqitje më të detajuar të të gjitha shërbimeve tona ju urojme lundrim të këndshëm në këtë faqe të qendrës sonë.

Kerkese per Regjistrim ne Kurse

Shkolla verore në Europë (UK)

Kjo është një nga përvojat me mbresëlënëse që nxënësit tanë shijojnë që prej vitit 2000 kur ne e ofruam këtë program për herë të parë. Nxënësit nga mosha (9-18 vjet) kalojnë 2 javë të mrekullueshme në Angli ku jo vetëm përvetësojnë më mirë idiomat e gjuhës angleze por edhe krijojnë miqësi me bashkëmoshatare nga e gjithë bota. Programi i pasur gërsheton elementet kulturor (vizitat në muze dhe qytetet te tjera si Londër etj) me elementet social (lojra që nxisin ndërveprimin si dhe ngrënia dhe fjetja në ambiente të perbashkëta shkollore).