Studime në Britani, SHBA dhe Kanada

Ne e dimë që studimi universitar jashtë shtetit mbetet një nga ëndrrat e çdo maturanti shqiptar. Me qendrën tonë kjo ëndërr bëhet realitet si për arsim universitar ashtu edhe të mesëm. Pavarësisht nivelit të arsimit që dëshironi të kryeni jashtë, ne ju ofrojmë në një paketë të vetme të gjithë procedurën e duhur duke ju kursyer të gjithë kohën dhe stresin që do t'ju kushtonte bërja e zgjedhjes së duhur.


1) testimi dhe parapërgatitja për gjuhën angleze.

2) intervistimi për njohjen e prirjeve tuaja akademike.

3) kërkimi dhe përzgjedhja e universitetit në përputhje me prirjet tuaja.

4) plotësimi i aplikimit në universitetin e zgjedhur duke ju këshilluar sesi t'i rritni realisht shanset për pranim.

5) këshillimi për ndihmë financiare nga sponsorë të ndryshëm.

6) aplikimi për vizë (amerikane, britanike dhe kanadeze).

7) këshilla për udhëtim dhe blerja e biletës së fluturimit në kohën e duhur.

8) pyetësor për kënaqësinë e studentit pas mbërritjes dhe mbajtja e prindërve në dijeni.

Ju vetëm shprehni dëshiren, dhe në bëjmë çdo gjë si më sipër për ju!Apliko Tani