Matura Shtetërore dhe provime të shkollës 9-vjecare

Maturantë, mos u stresoni në moshen tuaj më të bukur. Pavarësisht nivelit që keni, ne ju përshtasim programin tonë në përputhje të plotë me tezën e provimit shtetëror. Mësimdhënie nga mësues me përvoje të gjatë në përgatitjen për provimet e maturës. Rritini seriozisht shanset për sukses në provimet e matematikës, fizikës, kimisë, letërsisë etj.Matematikë


Kimi


Biologji


Fizikë


Gjuhë shqipe dhe letërsi


Fizika 9


Gjuha shqipe 9


Matematika 9


Kimia 9


Anglisht

Grup- 23 seanca- 16.000 Leke
Individual- 60 Minuta- 13 Euro
Individual- 90 Minuta- 16 Euro

Kërkesë për Regjistrim në Kurse