20%

Ulje

Për të gjithë studentët që kanë kartën e studentit.

Gjuhë të huaja

Për pasionanët e gjuhëve të huaja si anglisht,frëngjisht, spanjisht, italisht, greqisht ofrojmë kurse me pedagogë të huaj ose pedagogët më të mirë shqiptare të këtyre gjuhëve.

Edhe për gjuhë të tjera më të rralla si latinisht, kinezce, portugalisht, serbisht, turqisht, holandisht, danisht, suedisht, norvegjisht, rumanisht, turqisht ne synojmë të mbajmë standard njësoj të lartë mësimdhënieje pavaresisht se grupet në këto gjuhe formohen më rrallë dhe mësuesit gjehen më me vështirësi.

*Ne ju përshtatemi me orare fleksibel sipas shpeshtësisë që dëshironi.


Anglisht

Çmimet e kurseve në grup
A1- 32 Seanca 16.000 Lekë
A2- 32 Seanca 16.500 Lekë
B1- 34 Seanca 17.000 Lekë
B2- 36 Seanca 18.000 Lekë
C1- 36 Seanca 19.000 Lekë
C2- 36 Seanca 19.000 Lekë

Gjermanisht

Çmimet e kurseve në grup
A1- 30 Seanca 17.000 Lekë
A1.1 / A1.2- 22 Seanca 12.000 Lekë
A2.1 / A2.2- 22 Seanca 12.000 Lekë
A2- 32 Seanca 17.500 Lekë
B1- 34 Seanca 19.000 Lekë
B2/1-22 Seanca 13.000 Lekë
B2/2- 22 Seanca 13.000 Lekë

Frëngjisht

Çmimet e kurseve në grup
A1.1 / A1.2- 22 Seanca 12.000 Lekë
A2.1 / A2.2- 22 Seanca 12.000 Lekë
A2- 34 Seanca 17.000 Lekë
B1- 36 Seanca 18.000 Lekë
B2- 38 Seanca 19.000 Lekë

Italisht

Çmimet e kurseve në grup
A1- 23 Seanca 15.000 Lekë
A2- 23 Seanca 15.000 Lekë
B1- 23 Seanca 16.000 Lekë
B2- 23 Seanca 17.000 Lekë

Spanjisht

Çmimet e kurseve në grup
A1- 25 Seanca 16.000 Lekë
A2- 25 Seanca 17.000 Lekë
B1- 36 Seanca 17.000 Lekë
B2- 38 Seanca 19.000 Lekë

Gjuhë të VeçantaSuedishtHollandishtDanishtNorvegjishtRusishtLatinishtGjuhë kinezeTurqishtArabishtGreqishtKroatisht & SerbishtRumanishtBullgarisht* Ju lutemi kontaktoni sekretarinë në lidhje me cmimet e kurseve individuale.


Apliko tani dhe përfito nga zbritja!