20%

Ulje

Për të gjithë studentët që kanë kartën e studentit.

Gjermanisht për studim dhe punësim

Gjermania po kthehet në një destinacion shumë të kërkuar studimi dhe punësimi edhe për shqiptarët. Ne ofrojmë kurse për mësimin e gjuhës gjermane që ju mundësojnë pranimin në universitetet më të mira në Gjermani si dhe kurse speciale të gjermanishtes teknike për punësim në infermieri, mësuesi etj. Përfitoni sa më shpejt nga mësimdhënia cilësore e mësueseve tanë me çmime shumë konkurruese.


Infirmieri- 36 Seanca 19.000 Lekë
Call Center- 36 Seanca 19.000 Lekë
Turizëm- 36 Seanca 19.000 Lekë
Mjekesi- 36 Seanca 19.000 Lekë
Biznes- 36 Seanca 24.000 Lekë
Ligj- 36 Seanca 24.000 Lekë
Shkrim i avancuar- 36 Seanca 24.000
* Ju lutemi kontaktoni sekretarinë në lidhje me cmimet e kurseve individuale.

Apliko tani dhe përfito nga zbritja!